Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/08/2021 10:01 - Jumping

Wathelet wint CSI2* GP van Valkenswaard!

Nadat onze landgenoten de voorbije dagen al voor enkele mooie prestaties wisten te zorgen op de Tops International Arena van Valkenswaard viel er gisterenavond ook nog een Belgische overwinning te noteren. In de CSI2* GP was het namelijk Gregory Wathelet die de beste was met de 10-jarige merrie Berline du Maillet Z (Berlin), die hij onlangs ter beschikking kreeg om te rijden. In een barrage waarvoor zich 17 combinaties wisten te plaatsen snelde hij naar de meet in 35.39 seconden en daarmee wist hij de concurrentie te verslaan.

 

De 2de plaats kreeg ook een Belgisch tintje dankzij de in ons land gevestigde Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli. Die was vergezeld van de 11-jarige Cartaro (Carinue) en wist een tijd van 36.16 seconden op het scorebord te  brengen. De 3de plaats was opnieuw voor ons land en daarvoor zorgde Olivier Philippaerts, die zaterdag ook al 3de was tijdens de tweede en beslissende ronden van de Global Champions League. Philippaerts rekende ditmaal op de 9-jarige ruin Miro (Diamant de Semilly) en kruiste de meet in 36.98 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions