Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/08/2021 22:00 - Jumping

Elke Appeltans wint het BK voor amazones!

De Limburgse amazone Elke Appeltans heeft zich vanavond in het Sentower Park van Opglabbeek tot de nieuwe Belgische Kampioene bij de amazones gekroond! Appeltans stond na de twee rondes van donderdag en vrijdag al bovenaan het klassement met een score van 0.71 strafpunten en had daardoor vandaag het voordeel dat ze als allerlaatste aan de start verscheen. Appeltans hield het in de eerste ronde opnieuw foutloos en zo hoorde ze uiteraard tot de beste 16 combinaties die zich wisten te plaatsen voor de tweede en laatste ronde. En ook ditmaal wist Appeltans het hoofd koel te houden. Ze loodste haar 11-jarige merrie Falve (Vleut) foutloos naar de meet en kroonde zich daarmee tot de nieuwe Belgische Kampioene!

 

Het zilver ging naar Ludivine Lucas met de 13-jarige ruin Ultimo du Chateau Hollgne Z (Uvolinus). Zij stond voor aanvang van deze finale ook al op de 2de plaats met een score van 2.74 strafpunten en wist dit vast te houden met ook 2 foutloze rondes. Het brons tenslotte ging naar Celine Sillis met de 11-jarige ruin Kobra Db (Echo Van ’t Spieveld). Ook zij wist het vandaag tot tweemaal toe foutloos te houden en eindigde zo haar kampioenschap met een totaal van 2.8 strafpunten.

 

Eve Giron met Cornetto Z (Corland) en Angelique De Vuyst met Felicie Du Breux (Belitys De La Demi-lune) vervolledigden de top van het klassement op de 4de en 5de plaats.

 

Klik hier voor de uitslag.

 

 

TAGS   |   ANGELIQUE DE VUYST   |   CELINE SILLIS   |   ELKE APPELTANS   |   EVE GIRON   |   LUDIVINE LUCAS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions