Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/08/2021 21:38 - Jumping

Pieter Clemens 9de in CSI5* GP van Valence!

Net als op de meeste andere plaatsen was het ook op het vijfsterrenconcours van Valence in Frankrijk vanmiddag GP-time! 11 van de 35 combinaties wisten er de basisomloop foutloos af te leggen en onze landgenoot Pieter Clemens was een van hen met de 13-jarige ruin Icarus (Querlybet Hero). De stalruiter van Jos Lansink kreeg in die barrage echter een springfoutje en met een finishtijd van 38.69 seconden werd hij uiteindelijk 9de.

 

We kregen hier een integraal Frans podium met op kop Olivier Perreau en de 12-jarige GI Events Venizia d’Aiguilly (Diamant de Semilly). Perreau klokte in de barrage af in 36.92 seconden en daarmee had hij een kleine halve seconde voorsprong op de concurrentie.

 

De 2de plaats was voor Gregory Cottard en de 10-jarige merrie Bibici (Norman Pre Noir). Ook hij wist het in de barrage dus foutloos te houden, maar deed er in 37.35 seconden net iets langer over dan Perreau. Voor Simon Delestre was er hier een 3de plaats. Delestre, die eerder deze week zijn schimmelruin Berlux Z nog uit zijn stallen zag vertrekken, zadelde zijn inmiddels 16-jarige ruin Hermes Ryan (Hugo Gesmeray) en wist de eindmeet te bereiken in 38.41 seconden.

 

TAGS   |   GREGORY COTTARD   |   OLIVIER PERREAU   |   PIETER CLEMENS   |   SIMON DELESTRE

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions