Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/08/2021 22:22 - Jumping

Koen Vereecke leidt Belgisch podium in GP!

Ruim 3 maanden nadat ze in het Sentower Park van Opglabbeek al een keer de CSI2* GP wisten te winnen hebben Koen Vereecke en de 10-jarige hengst Lector VD Bisschop (Bamako de Muze) vanmiddag opnieuw een GP-overwinning op hun palmares weten te schrijven. In De Kraal International in Zandhoven was het duo namelijk de beste in de CSI3* GP! In een barrage waarvoor zich slechts 6 combinaties wisten te plaatsen stuurde Vereecke de hengst van Joris De Brabander naar de meet in 39.37 seconden en daarmee wist hij de concurrentie achter zich te houden.

 

Maar veel overschot had Vereecke echter niet, want Wilm Vermeir zat hem aardig dicht op de hielen. Vergezeld van de 9-jarige schimmelmerrie Hotshot (London) klokte Vermeir echter af in 39.47 seconden en daarmee moest hij de winst dus nipt aan Vereecke verlaten. Dimme D’Haese vervolledigde het integrale Belgische podium op de 2de plaats. Hij had opnieuw zijn 14-jaise Comme Il Faut (Diamant de Semilly) gezadeld en wist dan weer een tijd van 43.08 seconden neer te zetten.

 

Verderop in het klassement was er nog een 6de plaats voor Rik Hemeryck met Maestro De Brandegem (Ready Boy Des Forets), een 9de plaats voor Max Sebrechts met Cristel (Diamant de Semilly), een 10de plaats voor Andres Vereecke met D’Artagan RR (Diamant de Semilly), een 11de plaats voor Christophe Vanderhasselt met Kadans Van De Mispelaere (Wandor Van De Mispelaere) en een 12de plaats voor Niels Bruyneels met Nabeau Van Het Migroveld Z (Nabab de Rêve).


Alle foto's van De Kraal International KLIK HIER

 

Foto's :
TAGS   |   DIMME D'HAESE   |   KOEN VEREECKE   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions