Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/08/2021 17:28 - Jumping

Clément Fortin en Quinta-W winnen BK 5j!

Op het Belgisch Kampioenschap voor de jonge paarden in Gesves was het vanmiddag na de 4-jarige paarden de beurt aan de 5-jarige paarden om aan hun finaleronde te beginnen. Een totaal van 67 combinaties hadden zich weten te kwalificeren voor deze finale nadat ze eerder deze week zowel de eerste als de tweede kwalificatieronde foutloos wisten af te leggen.

 

Tijdens de basisronde wisten vandaag 17 combinaties opnieuw voor een foutloze ronde te zorgen en zich zo te plaatsen voor een ultieme barrage. Daarin ging het steeds sneller en sneller met de Franse ruiter Clément Fortin als uiteindelijke winnaar! Fortin kwam als allerlaatste in de ring met de bruine merrie Quinta – W (Eristoff van de Zuuthoeve x Parco – F: Herman Willems) en wist de overwinning veilig te stellen met een foutloze rit in 36.48 seconden.

 

Daarmee verwees Fortin onze landgenoot Arnaud Gaublomme uiteindelijk nog naar de 2de plaats… Gaublomme leek met de merrie Quabriolet Van Het Bildeken (Anakin Van Schuttershof x Burggraaf – F: Koen Gaublomme) op weg naar goud na een finishtijd van 36.55 seconden, maar moest dus uiteindelijk vrede nemen met zilver.

 

Op de 3de plaats kregen we een ex aequo dankzij Wim Vinckx en Uri Van De Kattevennen Z (Uricas Van De Kattevennen Z x Canturo – F: BVBA Spronken) en Thomas Mertens met Dalton Van Het Eelshof (Dallas VDL x Lys De Darmen). Beiden heren hadden in de barrage de meet weten te bereiken in 36.94 seconden.

 

Klik hier voor de uitslag.

Alle foto's van GESVES KLIK HIER

 

 

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions