Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/08/2021 16:33 - Jumping

Verlooy en Philippaerts scoren opnieuw!

Met de LGCT Grand Prix hadden we het hoogtepunt van het weekend gisteren al wel gehad op de Tops International Arena van Valkenswaard, toch stond er ook vandaag nog een en ander op het spel ten huize Tops – Alexander. Zo werd zonet de 1.50m hoofdrubriek van de CSI5* competitie afgewerkt en daarin wisten zowel Belgisch Kampioen Jos Verlooy als Olivier Philippaerts opnieuw rankingpunten te scoren.

 

Zowel Verlooy met de 13-jarige Varoune (Verdi TN) als Philippaerts me de 10-jarige Zayado (Cayado) wisten in de basisomloop foutloos te blijven en behoorden zo het groepje van 12 combinaties die zich wisten te plaatsen voor de barrage. Daarin wisten beide heren opnieuw de 0 op het scorebord te houden en hun prestatie leverde hen respectievelijk een 6de en 7de plaats op.

 

Bovenaan het klassement kregen we de Française Penelope Leprévost met de 12-jarige Verite Une Prince (Numer One d’Iso). Zij snelde naar de eindmeet in 38.71 seconden en daarmee wist ze alles en iedereen achter zich te houden.

 

De 2de plaats ging naar de Egyptenaar Abdel Saïd, die met zijn stal al sinds jaar en dag gevestigd is in ons land. Saïd zat in het zadel van de 11-jarige Arpege du Ru (Apache d’Adriers) en wist na een foutloze rit een tijd van 38.99 seconden op het scorebord te brengen. De Braziliaan Yuri Mansur vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij kruiste de meet in 39.80 seconden en kon daarvoor dan weer rekenen op de 13-jarige merrie Ibelle ASK (Verdi TN).

 

TAGS   |   ABDEL SAID   |   JOS VERLOOY   |   OLIVIER PHILIPPAERTS   |   PéNéLOPE LEPREVOST   |   YURI MANSUR

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions