Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/08/2021 19:17 - Jumping

Gilles Thomas wint hoofdrubriek Zandhoven!

Vooraleer vanavond in De Kraal International van Zandhoven alles in gereedheid gebracht kon worden voor een nieuwe editie van Foal Auction 111 stond er nog eerst een pittige 1.50m hoge Longines Rankingproef op het programma. Daarin was het Gilles Thomas die voor een nieuwe Belgische overwinning wist te zorgen. Thomas zat in het zadel van de 9-jarige hengst Feromas Van Beek Z (Fantomas de Muze) en wist de concurrentie te verschalken door in deze speedclass de klok te stoppen op 68.79 seconden.

 

De tweede plaats ging net als vanmorgen tijdens de 1.35m rubriek naar de Duitser Felix Hassmann. Die had ditmaal de 12-jarige Sig Captain America (Captain Fire) gezadeld, maar met zijn  finishtijd van 69.49 seconden kwam hij dus opnieuw tekort om voor een overwinning te zorgen. De 3de plaats was opnieuw voor ons land en daarvoor zorgde Koen Vereecke met L’Esmeralda Van ’t Meulenhof (Nabab de Rêve). Ook hij wist het netjes foutloos te houden, maar deed er dan weer 71.15 seconden over vooraleer de meet te bereiken.

 

Verder was er nog een 4de plaats voor Dirk Demeersman met L’Innocence Van ’t Meulenhof (Diamant de Semilly), een 8ste plaats voor Jeroen Appelen met Nero de Semilly N. (Diamant de Semilly) en een 12de plaats voor Niels Bruynseels met Jenson Van ’t Meulenhof (Vagabond de la Pomme).

 

TAGS   |   DIRK DEMEERSMAN   |   FELIX HASSMANN   |   GILLES THOMAS   |   KOEN VEREECKE

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions