Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/08/2021 17:14 - Jumping

Jos Verlooy scoort opnieuw rankingpunten!

Terwijl er op de Tops International Arena van Valkenswaard vandaag vooral werd uitgekeken naar de ontknoping van de Longines Global Champions Tour was de eerste belangrijke rubriek die vandaag op het programma stond vanmorgen een 1.45m hoge Longines Rankingproef voor de CSI2* competitie.

 

De beste Belgische prestatie kwam daarin net als gisteren tijdens de eerste ronde van de Global Chamions League van Belgisch Kampioen Jos Verlooy. Die had hiervoor de 8-jarige merrie Next Funky de Muze (Elvis Ter Putte) gezadeld en een foutloze rit in 66.84 seconden leverde Verlooy ditmaal een 8ste plaats op.

 

Bovenaan het klassement kregen we andermaal de Fransman Julien Epaillard. Vergezeld van de 12-jarige schimmelmerrie Jalanta P (Catalano) wist hij de klok te stoppen op 59.50 seconden en daarmee wist hij als enige de chrono onder de 60 seconden te houden.

 

De 2de plaats ging naar zijn landgenote Penélope Leprévost met de 10-jarige Texas (Tornesch). Zij finishte in 63.72 seconden en daarmee moest ze wel duidelijk haar meerdere erkennen in haar landgenoot. De Pool Andrzej Oplatek vervolledigde hier het podium op de 3de plaats. Hij stuurde de 12-jarige Odile du Soufflet (Ogano Sitte) naar de eindmeet in 64.87 seconden.

 

Wat verderop in het klassement was er nog een 16de plaats voor Annelies Vorsselmans met Canto Bruno (Cantoblaco).

 

TAGS   |   ANDRZEJ OPLATEK   |   JOS VERLOOY   |   JULIEN EPAILLARD   |   PéNéLOPE LEPREVOST

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions