Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/08/2021 13:15 - Jumping

Jens Vandenberk start de dag met winst!

De derde dag van het internationale concours in De Kraal in Zandhoven startte vanmorgen met een 1.35m rubriek van de CSI3* competitie. Dat leverde opnieuw een Belgische overwinning op en daarvoor zorgde Jens Vandenberk met de 12-jarige schimmelmerrie Cynthia Z (Calvados Z). Vandenberk, die eerder deze week nog vrede moest nemen met de 2de plaats, snelde in de 2de fase naar de finish in 26.62 seconden en daarmee hij dan toch opnieuw zijn overwinning te pakken.

 

Met de Duitser Felix Hassmann kregen we op de 2de plaats nog zo’n snelle ruiter. Hassmann was vergezeld van de 10-jarige Sig Black Panther (Kannan) en wist een tijd van 26.90 seconden op het scorebord te brengen. Voor Thibeau Spits was er net als gisteren een 3de plaats. Hij zat daarvoor opnieuw in het zadel van de 8-jarige Ibestra VB (Quality Time TN) en kruiste de meet in 27.84 seconden.

 

Verder was er voor ons land nog een 7de plaats voor Marine Scauflaire met Gold Win D’Hoogpoort (Mr. Blue), een 8ste plaats voor Elisa Strubbe met Thijssen SR Z (Tyson), een 9de plaats voor Dries Van Der Linden met D-Cassinorada en een 12de plaats voor José Thiry met Cataque Du Haut Breil (Conrad de Hus).

 

TAGS   |   FELIX HASSMANN   |   JENS VANDENBERK   |   THIBEAU SPITS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions