Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/08/2021 09:01 - Jumping

Baumann houdt Belgen van de winst…

Op De Kraal International in Zandhoven werd de dag gisterenavond afgesloten met de 1.50m hoge Big Tour, tevens de eerste Longines Rankingproef van het weekend. De Belgen kwamen daarin opnieuw sterk voor de dag, maar een nieuwe Belgische overwinning zat er ditmaal helaas niet in… Het was de Zwister Elian Baumann die hier een stokje voor wist te steken. In een  barrage waarvoor zich 11 combinaties wisten te plaatsen snelde hij met de 14-jarige Campari Z (Contact van de Heffinck) naar de meet in 37.83 seconden en daarmee wist hij een trio Belgen voor te blijven.

 

De eerste van dat trio Belgen was Andres Vereecke met de 10-jarige D’Artagan RR (Diamant de Semilly). Ook zij wisten het in de barrage opnieuw foutloos te houden, maar met hun tijd van 38.29 seconden kwam ze dus een kleine halve seconde tekort om voor een nieuw Belgische overwinning te zorgen.

 

De 3de plaats was voor Niels Bruynseels, die vorige week nog sterk wist te presteren tijdens de Longines Global Champions Tour. Bruynseels zat in het zadel van de 10-jarige schimmelruin Nabeau Van Het Migroveld Z (Nabab de Rêve) en wist een chronotijd van 38.43 seconden op het scorebord te brengen.

 

Verder was er nog een 4de plaats voor Jeroen Appelen met Lunatique De Kwakenbeek (Cicero Z Van Paemel), een 6de plaats voor Dirk Demeersman met G’Majo Van De Caloo Meerschen (Ugano Sitte), een 9de plaats voor Jan Claeys met Judy Van De Beekhoek (Wandor Van De Mispelaere), een 13de plaats voor Max Sebrechts met Cristel (Diamant de Semilly), een 14de plaats voor Bart Clarys met Geste Van De Vihta (VDL Zirocco Blue) en een 16de plaats voor Koen Vereecke met Lector VD Bisschop (Bamako de Muze).

 

TAGS   |   ANDRES VEREECKE   |   ELIAN BAUMANN   |   JEROEN APPELEN   |   NIELS BRUYNSEELS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions