Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/08/2021 08:36 - Jumping

België springt naar zilver in Drammen!

Onze Belgische équipe heeft gisteren voor een mooie prestatie weten te zorgen tijdens het driesterrenconcours van het Noorse Drammen. Het team van chef d’équipe Fabienne Daigneux-Lange sprong er namelijk naar een mooie 2de plaats tijdens de Nations Cup.

 

Daigneux-Lange had voor deze driesterren Nations Cup een team samengesteld dat bestond uit Celine Schoonbroodt-De Azevedo met Clinto Z (Clintissimo Z), de jonge Emilia Housen met Noukie Z (Nabab de Rêve), Jordy van Massenhove met Gaga E D’Augustijn (Bustique) en gewezen Belgisch Kampioen Karel Cox met Kill Bill Max (Toulon).

 

De eerste ronde eindigde voor ons land met een feilloze score. Enkel de debuterende Emilia Housen wist het hier niet foutloos te houden. Zij kreeg onderweg 2 springfoutjes, maar dit resultaat werd dus geschrapt. We stonden dus mee aan de leiding met ook nog 5 andere landen.

 

Tijdens de tweede en beslissende ronde wist Karel Cox opnieuw voor een nulronde te zorgen. De andere 3 combinaties zagen ieder 1 balkje uit de lepels rollen waardoor we op een totaalscore van 8 strafpunten kwamen. Daarmee werden we uiteindelijk 2de en dit ex aequo met Frankrijk en Australië. De winst was weggelegd voor Ierland, die het wel over de hele lijn foutloos wisten te houden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions