Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/08/2021 23:12 - Jumping

Nicola Philippaerts wint GP-kwalificatie!

Onze landgenoot Nicola Philippaerts heeft vanmiddag in het Peelbergen Equestrian Centre van Kronenberg in Nederland de 1.45m hoge GP-kwalificatie op zijn naam weten te schrijven! Philippaerts rekende op de 9-jarige merrie Luna Van ’t Ruytershof Z (Levisto Z) en was na de basisomloop een van de 16 combinaties die een ticket wisten te bemachtigen voor de barrage. Daarin wisten ze opnieuw alle balken netjes in de lepels te houden en met een tijd van 43.13 seconden wisten ze alles en iedereen achter zich te houden.

 

De 2de plaats bleef in Nederland en daarvoor zorgde Leon Thijssen met de 11-jarige Faithless Mvdl (Ukato). Ook hij wist het opnieuw foutloos te houden, maar deed er in 43.48 seconden net iets langer over om zijn barrage af te leggen dan Philippaerts. Ali Al Khorafi was de 3de die een podiumplaats wist te bemachtigen. Hij stuurde de 17-jarige ruin Ewout K (Wolfgang) foutloos naar de eindmeet in 45.75 seconden.

 

Maar Philippaerts was niet de enige landgenoot die zich wist te klasseren. Simon Morssinkhof werd nog 6de met Vivolta de Gree (Diamant de Semilly), Emilie Conter 9de met Kalejandro D (Flamenco De Semilly) en Axel Vandoorne 16de met Chagalle Z (Ceagal Vd Vijverhoeve Z).

 

TAGS   |   ALI AL KHORAFI   |   LEON THIJSSEN   |   NICOLA PHILIPPAERTS

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions