Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/08/2021 14:54 - Jumping

Jan Claeys snelt naar winst in Zandhoven!

Op het driesterrenconcours van De Kraal International heeft Jan Claeys zonet voor een nieuwe Belgische overwinning gezorgd! In de 1.35m rubriek was hij de beste met de 9-jarige ruin Massimo Duti 111 (Action Breaker). Claeys wist in de 2de fase een tijd van 25.73 seconden op het scorebord te brengen en daarmee wist hij de concurrentie achter zich te houden.

 

Hij stond daarmee ook op kop van opnieuw een integraal Belgisch podium. Zo wist Limburger Jens Vandenberk de 2de plaats voor zijn rekening te nemen met de 12-jarige schimmelmerrie Cynthia Z (Calvados Z). Vandenberk, die de voorbije weken al verschillende rubrieken wist te winnen, kruiste de meet in 26.31 seconden. Koen Vereecke vervolledigde het podium dan weer op de 3de plaats. Hij stuurde zijn 11-jarige QP Castellane (Casall) naar de eindmeet in 27.37 seconden.

 

Verderop in het klassement was er nog een 6de plaats voor Anthony Philippaerts met Calypso De Blondel (Lauterbach), een 7de plaats voor Alexander Kumps met Chac – Lisco Z (Chacco Blue), een 9de plaats voor José Thiry met Cataque Du Haut Breil (Conrad de Hus), een 11de plaats voor Tim Prouvé met Corrada (Corrado I), een 12de plaats voor Karen Oris met Mali D’Or (Emerald Van ’t Ruytershof), een 13de plaats voor Tina Vets-Nicasi met Honey Pops van de Zuuthoeve (Thunder van de Zuuthoeve) en een 14de plaats voor Stephan Verschuere met Kagh Hoessein SDW (Carabas V/D Wateringhoeve).

 

TAGS   |   JAN CLAEYS   |   JENS VANDENBERK   |   KOEN VEREECKE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions