Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/08/2021 19:36 - Jumping

Clarys leidt Belgisch podium in Zandhoven!

Op de Kraal International in Zandhoven hebben onze landgenoten vanmiddag de 1.45m hoge Big Tour volledig naar hun had weten te zetten! Het volledige podium kleurde er Belgisch met op kop Bart Clarys en zijn 10-jarige merrie Geste Van De Vihta (VDL Zirocco Blue). Clarys snelde in deze speedclass naar de meet in 63.64 seconden en daarmee had hij net geen twee  volle seconden voorsprong op de concurrentie!

 

Bunoit Moeskops wist na Clarys de 2de plaats voor zijn rekening te nemen. Moeskops zat opnieuw in het zadel van de 11-jarige ruin Kiarado (Diarado) die hij naar de eindmeet wist te loodsen in 65.59 seconden. De 3de plaats was voor hier voor Koen Vereecke, die vorige week nog een rubriek wist te winnen in het Franse Dauville. Vereecke zadelde de 10-jarige hengst Lector VD Bisschop (Bamako de Muze) en wist de klok te stoppen op 66.39 seconden.

 

Verder in het klassement was er voor ons land nog een 7de plaats voor Dimme D’Haese met Comme Il Faut (Diamant de Semilly), een 8ste plaats voor José Thiry met Jalisco W Van De Wolvenhoek (Vivaldi du Seigneur, een 12de plaats voor Rik Hemeryck met Morfine de Muze (Nabab de Rêve), een 14de plaats voor Thibeau Spits met Cristalia De Ravel (Corofino I), een 15de plaats voor Tom Dhaeyere met Lopez VD Oude Heihoef (Cardento VDL) en een 17de plaats voor Kris Christiaens met Nemo VD Berghoeve (Gitano Van Berkenbroeck).

 

TAGS   |   BART CLARYS   |   BUNOIT MOESKOPS   |   KOEN VEREECKE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions