Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/08/2021 19:04 - Jumping

Vanderhasselt start met een podiumplaats!

Nadat gisteren de jonge paarden de ruiters en amazones van de CSI1* competitie al in actie kwamen was het vandaag de beurt aan die van de CSI3* competitie om aan hun concours te beginnen op het vernieuwde ‘De Kraal International’ van Zandhoven. Gestart werd er net na de middag met een 1.40m rubriek in 2 fasen en dat leverde meteen podiumplaats op Christophe Vanderhasselt. Die zadelde zijn 9-jarige hengst Pikap de Muze Z (Ponsee V) en met een finishtijd van 30.15 seconden wist hij beslag te leggen op de 3de plaats.

 

De winst ging naar de Colombiaan Nicola Toro met de eveneens 9-jarige Hasta La Vista VDP (VDL Zirocco Blue). Toro, die met zijn stal gevestigd is in ons land, kruiste in de 2de fase de meet in 29.36 seconden en wist daarmee de concurrentie op afstand te houden. Verder wist ook de Duitser Felix Hassmann de prestatie van Vanderhasselt nog te overtreffen. Hij stuurde de 10-jarige Sig Black Panther (Kannan) naar de meet in 29.96 seconden en nestelde zich daarmee op de 2de plaats.

 

Verder was er voor ons land nog een 4de plaats voor Eddy Bols met Rock & Roll D’Eres Z (Rascin), een 6de plaats voor Stephan Verschuere met Adele Ter Linden Z (Action Breaker), een 8ste plaats voor Ann-Carton-Grootjans met Nox Blue Van De Hertogen (Zirocco Blue VDL), een 9de plaats voor Tristan Guisson met Naturelle VH Legitahof Z (Nabab de Rêve), een 10de plaats voor Marine Scauflaire met Hortus D’Hoogpoort (Diamant de Semilly), een 11de plaats voor Jens Thys met Quasmo CK  Z (Quasimodo Z), een 13de plaats voor Vicky van de Poel met Evita B (Mr. Blue) en een 16de plaats voor Kris Christiaens met Novastar VD Berghoeve (Emerald Van ’t Ruytershof).

 

TAGS   |   CHRISTOPHE VANDERHASSELT   |   EDDY BOLS   |   FELIX HASSMANN   |   NICOLAS TORO

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions