Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/08/2021 17:17 - Jumping

Jerome Schmidt komt net tekort voor winst…

Het belooft ook een druk weekend te worden op Nederlandse bodem, want naast de Longines Global Champions Tour van Valkenswaard wordt er namelijk ook internationaal gesprongen in het Peelbergen Equestrian Centre van Kronenberg.

 

Voor ons land komt daar onder andere Jerome Schmidt aan de start en die begon vanmiddag meteen uitstekend aan zijn concours. In de 1.40m hoge kwalificatie voor de Medium Tour Finale verscheen hij in de ring met zijn 11-jarige schimmelmerrie Etoille (Corlensky G) en met een finishtijd van 33.90 seconden in de 2de fase wist hij beslag te leggen op de 2de plaats.

 

Het was de Duitser Gerrit Nieberg die hier een Belgische overwinning wist te voorkomen. Hij stuurde de 13-jarige merrie Quibelle de La Coeur (Quincy Jones) naar de meet in 33.71 seconden en daarmee mocht hij de hoofdprijs in ontvangst nemen. De 3de plaats ging naar de Canadees Bruno Martins Costa. Vergezeld van de 9-jarige Cornadina (Cornado II) stopte hij de klok in 35.18 seconden.

 

TAGS   |   BRUNO MARTINS COSTA   |   GERRIT NIEBERG   |   JEROME SCHMIDT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions