Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/08/2021 21:40 - Jumping

91 foutlozen tijdens eerste manche BK 6j!

Op het Belgisch Kampioen voor de jonge paarden in Gesves hebben na de 4- en 5-jarige paarden nu ook alle 6-jarige paarden hun eerste manche gesprongen. Gisteren na het tweede deel van de 5-jarige paarden zagen we al een eerste deel van 121 combinaties en vandaag kwamen er daar nog eens 97 bij.

 

Van de 218 combinaties die we tijdens deze 2 delen aan de start zagen wisten er 91 deze eerste manche van het BK foutloos af te leggen. Daarmee zaten we aan percentage van ruim 40%. Een van de combinaties die het foutloos wist te houden was Virgine Thonon met Paraquita V.H. (Jamal van de Heffinck x Cumano - F: Willem Hoecke). Zij mochten zich enkele weken geleden al tot winnaar kronen van de STX-Cyclus. Naast de 91 foutlozen waren er ook nog 7 combinaties die enkel 1 strafpuntje voor tijd aangerekend kregen, maar dus wel alle balken in de lepels wisten te houden.

 

 

 

Klik hier voor de uitslag van dinsdag.

 

Klik hier voor de uitslag van woensdag.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions