Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/08/2021 08:39 - Jumping

Cazan van het Schaeck Z naar Axel Verlooy!

Axel Verlooy heeft opnieuw geïnvesteerd in de toekomst! We vernamen gisteren namelijk dat hij de nieuwe eigenaar is van de 6-jarige hengst Cazan van het Schaeck Z, die tot op heden te zien is onder het zadel van de Tim Van Den Broeck.

 

Cazan van het Schaeck Z werd gefokt door Perry De Winter en is een zoon van Comme Il Faut. De moeder van Cazan is de merrie J’Adore van het Schaeck (Vagabond de la Pomme), die eerst te zien was onder het zadel van Nicola Philippaerts en die nu het mooie weer maakt onder de jonge Anthony Philippaerts. Zo maakten Anthony en J’Adore eind vorige maand nog deel uit van het Belgische Juniorenteam dat goud won op het Europees Kampioenschap in Vilamoura.

 

Cazan is goedgekeurd voor het BWP-stamboek en kwam als 4-jarige meteen onder het zadel van Tim Van Den Broeck terecht. Zo sprongen zij dat jaar 3 van de 4 manches foutloos in de PAVO Hengstencompetitie en vorig jaar als 5-jarige wisten ze zelfs alle manches foutloos af te leggen in die PAVO Hengstencompetitie.

 

Dit jaar waren Van Den Broeck en Cazan al bijzonder succesvol in de STX Cyclus. In 5 van de 6 manches wisten zij het foutloos te houden en in Ternat liepen zij tegen 1 strafpuntje voor tijd aan. Ze zullen deze week nog samen aan de start komen tijdens het Belgisch Kampioenschap voor jonge paarden in Gesves alvorens Cazan naar de stallen in Grobbendonk zal verhuizen.

 

TAGS   |   AXEL VERLOOY   |   TIM VAN DEN BROECK

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions