Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/08/2021 20:00 - Jumping

87 foutlozen tijdens eerste manche BK 4j

Nadat afgelopen weekend in het Sentower Park van Opglabbeek het BK voor de 7-jarige paarden al plaatsvond is het deze week de beurt aan de 4-, 5- en 6-jarige paarden om hun Belgisch kampioenschap te springen. Nadat deze jonge paarden afgelopen jaar noodgedwongen moesten verhuizen naar enerzijds het Azelhof (4- en 5-jarigen) en anderzijds het Sentower Park (6-jarigen) zijn ze dit jaar opnieuw te gast Cercle Equestre de l'Ecole d'Equitation de Gesves.

 

Klokslag 09.00u werd er vanmorgen gestart met de eerste manche voor de 4-jarige paarden en hierin verschenen maar liefst 178 combinaties in de ring. Van die 178 combinaties wisten er 83 deze eerste manche tot een goed einde te brengen en dus de 0 op het scorebord te houden. Daarnaast waren er 4 combinaties die wel alle balken in de lepels wisten te houden, maar die dan weer tegen 1 of 2 strafpuntjes aanliepen voor het overschrijden van de toegestane tijd.

 

Klik hier voor de resultaten.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions