Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/08/2021 09:10 - Jumping

Vorsselmans 4de in de GP Van Donaueschingen!

Terwijl er de afgelopen dagen veel aandacht ging naar de concoursen in eigen land werd er natuurlijk ook buiten onze landsgrenzen op verschillende plaatsen internationaal gesprongen. In Duitsland was dat het geval op het driesterrenconcours van Donaueschingen en daar wist Annelies Vorsselmans gisteren voor een mooie prestatie te zorgen in de CSI3* GP! Ze verscheen er aan de start met de 11-jarige Acuero (Acorado) en was een van de 7 combinaties die zich na een foutloze basisomloop wist te plaatsen voor de barrage. Daarin hield ze het opnieuw foutloos en met een finishtijd van 43.74 seconden wist ze de 4de plaats voor haar rekening te nemen.

 

Het waren de Zwitserse combinaties die het sterkst voor de dag kwamen en beslag wisten te leggen op de eerste 2 plaatsen in het klassement. Zo ging de overwinning naar de Zwitser Steve Guerdat met de 10-jarige Albfuehren’S Maddox (Cohiba). Hij klokte af in 39.33 seconden en met die prestatie was hij de enige die de chrono onder de 40 seconden wist te houden. Zijn landgenoot Edwin Smits was dan weer goed voor de 2de plaats in het klassement. Hij kruiste de meet in 40.53 seconden en kon daarvoor dan weer rekenen op de 11-jarige Farezzo (Arezoo VDL). De 3de plaats tenslotte bleef in eigen land en daarvoor zorgde amazone Jörne Sprehe. Vergezeld van de 9-jarige Hot Easy (Andiamo Z) finishte zij in 40.65 seconden.

 

TAGS   |   ANNELIES VORSSELMANS   |   EDWIN SMITS   |   JöRNE SPREHE   |   STEVE GUERDAT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions