Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/08/2021 22:51 - Jumping

Putters beste Belgische in CSI2* GP van Lier

Net als in het Sentower Park stond vanmiddag ook in het Azelhof van Lier de Grote Prijs op het programma, zij het wel op tweesterrenniveau. In deze 1.45m rubriek wisten 13 combinaties de basisomloop foutloos door te komen en zich zo te kwalificeren voor de barrage. Een van die 13 was onze landgenote Evelyne Putters, die eind vorige maand ons land nog vertegenwoordigde op het Europees Kampioenschap voor de Juniors in het Portugese Vilamoura. Putters zat in het zadel van de 13-jarige Uith de Rotes (Calvaro F.C.) en werd uiteindelijk 11de nadat ze in de barrage tegen een springfoutje aanliep en dit in een tijd van 41.96 seconden.

 

De overwinning ging naar de Spanjaard Mariano Martinez Bastida met de 12-jarige ruin Belano Vd Wijnhoeve Z (Berlin), die in het verleden nog te zien was onder het zadel van onze landgenoot Jean-Christophe De Grande. Bastida ‘vloog’ naar een finishtijd van 37.58 seconden en daarmee was hij de enige die de chrono onder de 40 seconden wist te houden.

 

De Amerikaan Randy Sherman was degene die het dichtst in de buurt wist te komen van Bastida. Vergezeld van de 10-jarige Catch Me P Z (Clinton I) kwam hij echter over de meet in 40.23 seconden en zo moest ook hij duidelijk zijn meerdere erkennen in de Spanjaard. De Fransman Frederic Bouvard was de 3de die een podiumplaats wist te bemachtigen. Hij stuurde de 14-jarige Hugh Grant de Muze (Shindler de Muze) naar de finish in 41.13 seconden.

 

Voor Steven Vermeir tenslotte was er nog een 13de plaats met Magnum Van Het Steentje (Plot Blue). Hij kreeg in de barrage 2 springfouten.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions