Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/08/2021 16:57 - Jumping

Van Paesschen strandt net naast het podium…

Met de LGCT Grand Prix hadden we het hoofdnummer van het weekend gisteren al wel gehad, toch was er ook vandaag nog heel wat actie op de Longines Global Champions Tour van de Britse hoofdstad London. Zo werd er juist een 1.45m hoge speedclass afgewerkt en daarin was onze landgenoot Constant van Paesschen een van de prijswinnaars met de 12-jarige hengst Vendetta Treize (Diamant de Semilly). Van Paesschen hield alle balken keurig in de lepels, maar strandde helaas net naast een podiumplaats nadat hij de klok wist te stoppen op 61.70 seconden.

 

Winst was er voor de Duitser Ludger Beerbaum, die de 9-jarige merrie Mila (Monte Bellini) gezadeld had. Beerbaum finishte in 59.64 seconden en slaagde er zo als enige in om de chrono onder de grens van de 60 seconden te houden.

 

De 2de plaats ging naar de Amerikaanse amazone Eve Jobs. In het zadel van de 14-jarige Charleville (Quasimodo Z) klokte zij af in 60.84 seconden. Na zijn 2de plaats van gisteren in de LGCT Grand Prix was er ditmaal een 3de plaats voor de Brit John Whitaker. Hij zadelde de 12-jarige ruin Sharid (Toulon) die hij naar de meet wist te loodsen in 61.51 seconden.

 

TAGS   |   CONSTANT VAN PAESSCHEN   |   EVE JOBS   |   JOHN WHITAKER   |   LUDGER BEERBAUM

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions