Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/08/2021 16:40 - Jumping

Dominique Hendrickx scoort opnieuw!

Gewezen Belgisch Kampioen Dominique Hendrickx is aan een sterk concours bezig in het Limburgse Sentower Park! Nadat hij gisteren al de 1.45m hoge Longines Rankingproef wist te winnen zorgde hij ook in de 1.45m Longines Rankingproef van vandaag voor de beste Belgische prestatie. Hij rekende daarvoor op de 11-jarige ruin Koriano Van Klapscheut (Lord Z), die enkele jaren geleden met Dayro Arroyave nog Wereldkampioen werd bij de 7-jarige paarden. In een barrage waarvoor zich 11 combinaties wisten te plaatsen bleef Hendrickx opnieuw foutloos en met een tijd van 37.54 seconden wist hij beslag te leggen op de 3de plaats.

 

Bovenaan het klassement zagen we de Ier Daniel Coyle met de 13-jarige ruin Oak Grove’s Carlyle (Casall). Hij klokte af in 36.85 seconden en daarmee mocht hij de hoofdprijs in ontvangst nemen. De Braziliaan Felipe Amarel en de 14-jarige Germantico T (Numero Uno) waren die andere combinatie die de prestatie van Hendrickx nog wisten te overtreffen. Hij haalden de meet in 37.27 seconden en nestelden zich daarmee op de 2de plaats.

 

Verderop in het klassement was er nog een 11de plaats voor Celine Schoonbroodt-De Azevedo met Kheops de Bois-Mesange (Baloubet du Rouet), een 13de plaats voor Ludo Philippaerts met Laurier (Zirocco Blue VDL), een 14de plaats voor Brecht Goossens met I Cantou du Fonds des Flots (Canturo), een 15de plaats voor Thierry Goffinet met Cadet du Ruisseau Z (Chellano Z) en een 19de plaats voor Catherine Van Roosbroeck met Miles (Emerald Van ’t Ruytershof).

 

TAGS   |   DANIEL COYLE   |   DOMINIQUE HENDRICKX   |   FELIPE AMAREL

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions