Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/08/2021 10:27 - Jumping

Dekkers klopt Vermeiren in ochtendrubriek!

De slotdag van het internationale concours in het Sentower Park startte vanmorgen met een 1.40m rubriek voor de ruiters en amazones van de CSI4* competitie. Daarin waren het onze landgenoten die wisten te domineren met op kop Dries Dekkers en de 14-jarige ruin Hippos van de Rostal (d’Ukase). Dekkers, die zich gisteren ook al wist te klasseren in de Longines Rankingproef, finishte in de 2de fase in 31.54 seconden en zo wist hij dus opnieuw voor een Belgische overwinning te zorgen.

 

Hij klopte daarmee onder andere Dieter Vermerien, die beslag wist te leggen op de 2de plaats. Vermeiren zat in het zadel van de 8-jarige merrie Noblesse (I Am Moerhoeve’s Star) en wist de meet te bereiken in 32.30 seconden. De 3de plaats was weggelegd voor de Italiaan Michael Cristofoletti met de 10-jarige merrie Whysol Cassia Pleasure (Cardento VDL). Hij wist een tijd van 32.62 seconden op het scorebord te brengen.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions