Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
08/12/2021 17:04 - Jumping

Wilm Vermeir wint de GP-kwalificatie!

Wilm Vermeir heeft zonet voor een schitterende prestatie weten te zorgen op het viersterrenconcours van het Sentower Park in Opglabbeek! In de 1.45m hoge kwalificatie voor de Grote Prijs werd hij namelijk de winnaar de 12-jarige hengst Joyride S, een zoon van Toulon uit de fokkerij van Jan Van Ginderdeuren. In een druk bezette barrage waarvoor zich maar liefst 33 van de 82 combinaties wisten te plaatsen kwam Vermeir als een van de laatste combinaties opnieuw in de ring en wist hij de zege veilig te stellen met een foutloze rit in 35.39 seconden.

 

Door deze prestatie moest de Nederlandse amazone Sanne Thijssen uiteindelijk vrede nemen met de 2de plaats. Thijssen, die begin vorige maand nog de CSIO5* GP van Rotterdam wist te winnen, was vergezeld van de 9-jarige hengst Hi There (Nabab de Rêve) en had een tijd van 35.66 seconden op het scorebord weten te brengen. De 3de plaats was opnieuw voor ons land en daarvoor zorgde regerend Belgisch Kampioen Juniors Roy van Beek. In het zadel van zijn 12-jarige hengst Chacco Me Biolley (Chacco Blue) klokte hij af in 35.69 seconden.

 

Verder was ook Ludo Philippaerts een van de prijswinnaars met de 9-jarige hengst Mr. Idol S (Plot Blue). Ook hij wist het in de barrage foutloos te houden en dit leverde hem een 14de plaats op.

 

TAGS   |   ROY VAN BEEK   |   SANNE THIJSSEN   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions