Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
08/01/2021 22:07 - Mennen

Brons voor Belgische vierspanmenners

Het Belgische vierspanteam behaalde vandaag brons tijdens de landenwedstrijd in Valkenswaard. Het team met Dries Degrieck, Glenn Geerts en Sam Gees startte na de dressuur met een derde plaats in het landenklassement en hield ook na marathon en vaardigheid stand in de rangschikking. Het teamgoud gaat naar Nederland voor Duitsland. Frankrijk volgt op de vierde plaats.

 

Valkenswaard CAIO4*-H4 WCupQ

Gastheer Boyd Exell won overtuigend op eigen terrein voor vader en zoon Chardon. Glenn Geerts zette het beste Belgische resultaat (6de) neer na een sterke marathon (3) en een snelle vaardigheid met een afgereden bal. Dries Degrieck werd twaalfde, Sam Gees en Tom Stokmans (individueel) sluiten Valkenswaard af op plaatsen 21 en 23.

 

Valkenswaard CAI3*-H2

 

De Hongaar Martin Hölle, Wereldkampioen Drekbau 2019, won overtuigend de dressuur (40,72), bleef aan de leiding na de marathon én zette een foutloze vaardigheid neer binnen de toegestane tijd; dus eerste plaats in het eindklassement voor Tor Van Den Berge (AUS) en Stan van Eijk (NED). Beste Belg werd Sven Stuyck die na een dubbel foutloze vaardigheid naar plaats zestien promoveerde.

 

Uitslagen vaardigheid

 

Uitslagen Individueel A+B+C


Uitslagen Teams A+B+C

 

Alle info met starlijsten en uitslagen: Dossier Valkenswaard

Foto's :
Documenten :
A+B+C.pdf 
TeamsfinalHorses.pdf 
CONES.pdf 
TAGS   |   DRIES DEGRIECK   |   GLENN GEERTS   |   SAM GEES   |   VALKENSWAARD

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions