Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
08/01/2021 14:58 - Jumping

Thibeau Spits 4de in de GP van Bonheiden!

Door de mogelijke slechte weersomstandigheden werd het programma op deze slotdag van Jumping Bonheiden wat aangepast en stond de CSI2* GP reeds net voor de het middag op het programma. Van de 62 combinaties die in de ring verschenen wisten er de 11 de basisomloop zonder kleerscheuren door te komen en zich zo te plaatsen voor de barrage. Daarbij ook enkele landgenoten waaronder Thibeau Spits en zijn 12-jarige ruin Juragold Bormes (Contact van de Heffinck). Spits, die vanmorgen tijdens de 1.35m rubriek ook al 2de werd, hield in de barrage opnieuw alle balken in de lepels en zijn finishtijd van  39.14 seconden leverde hem ditmaal een 4de plaats op.

 

De overwinning ging naar de Duitser Tobias Meyer, die vrijdag ook al 3de was in de rankingproef en die gisteren twee rubrieken wist te winnen bij de jonge paarden. Hij zat ditmaal in het zadel van de 10-jarige Greates Boy – H (Carrera VDL) en verschalkte de rest van het deelnemersveld met een tijd van 38.13 seconden.

 

De 2de plaats was voor de Canadese amazone Alicia Gadban – Lewis. In het zadel van de 9-jarige Beneficial (Banderas) was zij als tweede combinatie in de ring verschenen en had zij de toon gezet met een foutloze rit in 38.47 seconden. De Zweedse Angelica Augustsson Zanotelli vervolledigde het podium op de 3de plaats. Zij kruiste met de 11-jarige Kalinka van de Nachtegaele (Epleaser Van ’t Heike) de meet in 38.51 seconden.

 

Verderop in het klassement was er voor ons land nog een 6de plaats voor Leonie Peeters met Tinkoucha Hero Z (Tinka’s Boy), een 9de plaats voor Claire Putters met Copain de Muze (Bamako de Muze), een 11de plaats voor Arnaud Gaublomme met Irina de Sarlar Z (Inshallah de Muze), een 15de plaats voor Marthe Heudens met Linguini de La Pomme (Marius Claudius) en een 16de plaats voor Mathieu Bourdeaud’Hui met Toronto Z (Toulon).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions