Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
08/01/2021 12:14 - Jumping

Opnieuw podiumplaats voor Koen Vereecke!

Onze landgenoot Koen Vereecke is aan een goed concours bezig in het Duitse Herzlake. Nadat hij gisteren al een rubriek wist te winnen bij de jonge paarden en een podiumplaats scoorde in de Medium Tour startte hij de slotdag vanmorgen opnieuw met een plaatsje op het podium. In de 1.40m hoge Medium Tour werd hij namelijk 3de met de 11-jarige hengst Kasanova de la Pomme (Bamako de Muze). Hij bleef zowel in de 1ste als in de 2de fase foutloos en dit in een tijd van 29.44 seconden.

 

De winst was, ook net als gisteren trouwens, voor de Zwitser Pius Schwizer met de 14-jarige Balou Rubin R (Balou du Rouet). Schwizer wist in de 2de fase de klok te stoppen op 28.10 seconden en daarmee mocht hij dus opnieuw de hoofdprijs in ontvangst nemen. De 2de plaats bleef in eigen land en daarvoor zorgde Christopher Kläsener met de 9-jarige Cuba Libre V (Cornet Obolensky). Hij had er 28.81 seconden voor nodig om zijn 2de fase tot een goed einde te brengen.

 

Wat verderop in het klassement was er nog een 10de plaats voor Jens Vandenberk met Cynthia Z (Calvados Z), met wie hij gisteren nog een rubriek wist te winnen.

 

TAGS   |   CHRISTOPHER KLäSENER   |   KOEN VEREECKE   |   PIUS SCHWIZER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions