Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
08/01/2021 09:38 - Jumping

Top 10-klassering voor Gilles Dunon!

Op het driesterrenconcours van het Duitse Herzlake werd de dag gisterenavond afgesloten met de 1.50m hoofdrubriek. Daarin was er een 10de plaats voor onze landgenoot Gilles Dunon met zijn 16-jarige Fou De Toi Vd Keihoeve (Toulon). Dunon wist het zowel in de 1ste als in de 2de fase foutloos te houden en dit in een tijd van 34.78 seconden.

 

De winst ging naar de Fransman Julien Epaillard, die overal waar hij aan de start verschijnt wel ergens een rubriek weet te winnen. Ditmaal had hij de 9-jarige Calgary Tame (Old Chap Tame) gezadeld en met zijn finishtijd van 29.64 seconden slaagde hij er als enige in om de chrono onder de 30 seconden te houden.

 

De andere podiumplaatsen bleven in eigen land met op de 2de plaats Tim Rieskamp-Goedeking. Die deed met de eveneens 9-jarige Pepina G (Perigueux) een goede poging, maar moest met zijn tijd van 30.89 seconden uiteindelijk duidelijk zijn meerdere erkennen in Epaillard. Harm Lahde was de 3de die op het podium mocht plaatsnemen. Hij zette met de 8-jarige Oak Grove’s Commander Bond (Comme Il Faut) de klok stil op 31.93 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions