Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/07/2021 11:32 - Jumping

Vincent Lambrecht wint in Bornival!

Voor de tweede week op rij wordt er deze week in eigen land internationaal gesprongen op Haras de Bornival, de thuisbasis van Thierry Goffinet. De 1.35m openingsrubriek van de CSI2* competitie was daar gisteren tevens ook de hoofdrubriek en die werd gewonnen door onze landgenoot Vincent Lambrecht. Die rekende op de 10-jarige ruin Aiace l’Eroe (Toulon) en met een finishtijd van 22.47 seconden in de 2de fase wis hij dus meteen voor een Belgische overwinning te zorgen.

 

Thierry Goffinet hield na Lambrecht de 2de plaats in eigen huis. Hij rekende opnieuw op de 13-jarige Sir Max 3 (Sandro Boy), die hij naar de meet wist te sturen in 22.67 seconden. De Nederlander Hessel Hoekstra vervolledigde hier het podium op de 3de plaats. Hij stuurde de 9-jarige Helsinki (VDL Zirocco Blue) naar de eindmeet in 22.92 seconden.

 

Verder was er nog een 4de plaats voor Geoffrey Cobbaut met Intox Van Groenhove (Turbo Van ’t Gestelhof), een 5de plaats voor Lena Leonard met Gloria vh Kluizebos (Contact van de Heffinck), een 6de plaats voor Marthe Heudens met Kriskras (Ugano Sitte), een 7de plaats voor Gilles Thomas met Miu Miu van Overis (Inshallah de Muze), een 9de plaats voor José Thiry met Cataque du Haut Breil (Conrad de Hus), een 10de plaats voor Odile Gierech met A-Myra Z (Arko III), een 11de plaats voor Koen Vereecke met Call Me de Muze Z (Clarissimo Z), een 12de plaats voor Christophe Vanderhasselt met Mara Vd Bisschop (Elvis Ter Putte), een 13de plaats voor Bart Anthonissen met Mr Blue C (Mr Blue), een 14de plaats voor Charlotte Philippe met Electro Vd Kromsteeg Z (Emerald Van ’t Ruytershof), een 16de plaats voor Ines van den Bosch met Vedette (Guidam’s Willow), een 17de plaats voor Virginie Thonon met Nand Van ’t Bergstke (Scendix) en een 22ste plaats voor Nadège Janssen met Seahorse Z (Scendix).  

 

TAGS   |   GEOFFREY COBBAUT   |   HESSEL HOEKSTRA   |   LENA LEONARD   |   THIERRY GOFFINET   |   VINCENT LAMBRECHT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions