Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/07/2021 10:15 - Jumping

Mooie sport op Nationale Finale van de SBB!

Veel volk, zon en goede paarden op de Nationale Finale van de SBB-Competitie voor Jonge Paarden op de geweldige accommodatie van het Sentower Park in Opglabbeek. Dat resulteerde in mooie barrages waarin sterk gereden werd om de Nationale titels bij de jonge springpaarden.

 

Victor Lauwereysen wint met Karla bij de zesjarigen

 

Bij de zesjarige springpaarden gingen elf combinaties naar de barrage. Daarin was Karla onder het zadel van Victor Lauwereysen (LRV Merksplas) de beste. Karla is een dochter van Durango VDL. De familie Lauwereysen kocht de merrie als jaarling. Victor leidde ze zelf op en bewees in het Sentower Park dat hij zijn job heel goed heeft gedaan. Plaats twee was voor Ben Thiry met Pretty Woman van de Brouwershoeve (Galisco van Paemel x Heartbreaker – fokker: Gerry Brouwers). De ruiter van LRV Orsmaal plaatse zich ook op plaats drie met Elton von Harry Z (Elvis ter Putte x Voltaire).

 

Julie Ooms met Lovely Levista Juna Z bij de vijfjarigen

 

In de reeks van de vijfjarigen ging de zege naar Julie Ooms van LRV Lille met Lovely Levista Juna Z (Levisto Z x Toulon).  Ze kon als laatste starter in een barrage, met twintig combinaties,  de tijd van Queentje BT (Iron Man vs Padenborre x Breemeersen Adorado – fokker: Bruyninckx Thiry) onder het zadel van Carlo Bruyninckx (LRV Bekkevoort) met meer dan een seconde verbeteren.  De derde plaats ging naar Charlotte Hus met Qubelle (Douglas x Chablis Z – fokker: Jos Hus).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions