Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/07/2021 09:54 - Jumping

Belgische Juniors stevig aan de leiding!

Op het Europees Kampioenschap voor de jeugd in het Portugese Vilamoura Equestrian Centre kwamen gisteren na de Children de Juniors al opnieuw aan de start voor hun tweede ronde. De Belgische delegatie zette daarin opnieuw een puike prestatie neer, want na twee rondes staan zij in het teamklassement ruim aan de leiding met een voorsprong van net iets meer dan 9 strafpunten.

 

In het individuele klassement is het Tristan Guisson die er momenteel het beste voorstaat met zijn 9-jarige vosruin Naturelle vh Legitahof Z (Nabab de Rêve). Guisson wist gisteren net als dinsdag tijdens de openingsdag voor een foutloze ronde te zorgen en staat met een totaal van 0.4 strafpunten momenteel op een mooie 4de plaats.

 

En ook Anthony Philippaerts wist gisteren opnieuw voor een foutloze ronde te zorgen met zijn 12-jarige merrie J’Adore van het Schaeck (Vagabond de la Pomme). Philippaerts eindigde dinsdag net na Guisson en staat dus ook nu nog net na Guisson op de 5de plaats, en dit met een totaal van 0.43 strafpunten.

 

Met een foutloze rit maakten ook Bart Jay Junior Vandecasteele en zijn 9-jarige Mac Jack Courtier (VDL Indoctro) gisteren een sprong in het klassement. Vandecasteele stond op de 21ste plaats, maar is nu 7de met een totaal van 1.62 strafpunten. Verder staat ook Tristan’s zus Aurelia Guisson nog in de top 10 van het klassement. Zij kreeg gisteren met haar 8-jarige schimmelmerrie No Limit vh Legita Hof Z (Nabab de Rêve) een springfout en daarmee staat ze nu 10de met een totaal van 4.6 strafpunten.

 

Evelyne Putters tenslotte staat momenteel op de 12de plaats met haar 13-jarige Uith de Rotes (Calvaro F.C.). Zij kreeg gisteren 1 springfout en 1 puntje tijd aangerekend. Doordat ze na haar overwinning van dinsdag aan de leiding stond met 0 strafpunten staat ze nu dus op 5 strafpunten.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions