Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/07/2021 17:24 - Jumping

Belgische Children starten allen foutloos!

Nadat de Juniors en de Young Riders gisteren al een eerste keer in actie kwamen was het vanmorgen in het Portugese Vilamoura de beurt aan de Children om aan hun Europees Kampioenschap te beginnen. Ook hier ging de Belgische delegatie uitstekend van start want alle 5 de Belgische combinaties wisten meteen voor een foutloze ronde te zorgen.

 

Voor Yari van den Branden zat er zelfs meteen een plaatsje op het podium in met zijn 15-jarige ruin Gerard (Apollo van het Lindebos). Hij klokte in deze tabel C af in 62.99 seconden en dat leverde hem een 3de plaats op. En ook Nikita van der Meerschen had meteen een topklassering te pakken met haar 13-jarige Impresario van de Heffinck (Diabeu). Zij kruiste de meet in 63.20 seconden en volgde zo meteen na van den Branden op de 4de plaats.

 

De waren de Italiaanse combinaties die deze eerste ronde wisten te domineren met op kop Giovanni Vincoli en de 14-jarige Qitana Vdv (Quasimodo Z). Vincoloi wist de klok te stoppen in 60.95 seconden en wist daarmee de concurrentie achter zich te houden. Zijn landgenoot Nicolo’Paolo Monari was dan weer goed voor de 2de plaats in het klassement. Hij had er met de 17-jarige Touche D Arrogance (Rash R) 61.37 seconden voor nodig om zijn parcours tot een goed einde ter brengen.

 

Estee Bomere werd 21ste met History Van ’T Ameldonk Z (Horion de Libersart), Seppe Wouters 30ste met Porthos Maestro Wh Z (Picasso Z) en Brent de Schrijver 37ste met Liv Good Vd Kattevennen Z (Levisto Z).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions