Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/07/2021 14:24 - Jumping

Vinckx laat concurrentie achter zich bij 7j

Wim Vinckx blijft het mooie weer maken tijdens de STX Cyclus 2021! De voorbije weken wist hij al tal van topklasseringen bij mekaar te springen op de verschillende manches en ook afgelopen zondag tijdens de manche in het West-Vlaamse Waregem was hij in uitstekende doen! Nadat hij bij de 6-jarige paarden nog tevreden moest zijn met de 2de plaats wist hij bij de 7-jarige paarden wel zijn slag thuis te halen en de overwinning op zijn naam te schrijven. Hij rekende daarvoor op de zwarte merrie Adjani van de Kattevennen Z (Aktion Pur Z), met wie hij ook al de manche in Kuringen wist te winnen. Hij finishte in de 2de fase in 38.32 seconden en daarmee had hij ruim een volle seconde voorsprong op de concurrentie.

 

Jan Vermeiren wist na Wim Vinckx de 2de plaats voor zijn rekening te nemen met de door Stoeterij Dorperheide gefokte ruin Qakley Van Dorperheide (Elvis Ter Putte x Andiamo). De moeder van Qakley is de merrie Axelle Red 111 Z, die een halfzus van Winningmood van de Arenberg. Vermeiren loodste Qakley foutloos naar de meet in 39.46 seconden.

 

De 3de plaats was voor Kris Christiaens, die rijdt voor de stal van Paul Van Den Bosch. Hij zat in het zadel van de ruin Keeper Vd Berghoeve Z (Kannan x Clarimo ASK – F: Paul Van Den Bosch) die hij naar de finish stuurde in 40.00 seconden.

 

Wim Vinckx met Otto De Kalvarie (Jenson Van ’t Meulenhof x For Pleasure – F: Stal De Kalvarie) en de Nederlandse amazone Hilke Mouws met J. Comghorla Van Beek (Comme Il Faut x Padinus – F: Guido Herijgers) vervolledigden de top van het klassement op de 4de en 5de plaats.

 

TAGS   |   HILKE MOUWS   |   JAN VERMEIREN   |   KRIS CHRISTIAENS   |   WIM VINCKX

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions