Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/07/2021 13:45 - Jumping

Kan Da Ter Spelonck Z wint de 6j in Waregem!

De STX Cyclus was afgelopen weekend al toe aan haar voorlaatste manche en daarvoor trok het naar West-Vlaanderen en meer bepaald naar de mooie terreinen van Jumping Waregem. De 248 combinaties die er aan de start verschenen bij de 6-jarige paarden werden daar net als de voorbije weken verdeeld over twee dagen en na het tweede deel op zondag was het de Braziliaan Pedro Nolasco die zich de winnaar mocht noemen met de merrie Kan Da Ter Speldonck Z (Kannan x Casper van Erpekom Z – F: Marijke Van Eynde). Nolasco had op zaterdagmiddag een tijd van 31.56 seconden op het scorebord weten te brengen en daarmee had hij uiteindelijk ruim een volle seconde voorsprong op de concurrentie.

 

Voor Wim Vinckx en Hadewyn van t Ravennest (Comme Il Faut x Carricowas er net als in Basècles en in Wuustwezel vorige week een 2de plaats. Hij klokte met het fokproduct van Frederic Coens en Isabel De Rycker in de 2de fase af in 32.71 seconden en daarmee moest hij dus opnieuw vrede nemen met de eerste ereplaats. De 3de plaats was voor Willem Verbraekel met de merrie Cuberlina II Z (Contact van de Heffinck x Corrado I – F: Eric en Alain Paridaens), met wie hij eind vorige maand in Ternat ook al 4de was. Verbraekel en Cuberlina II Z kwamen over de meet in 33.89 seconden.

 

Tim Van Den Broeck en de voor het BWP gekeurde hengst Parfait van het Schaeck (Comme Il Faut x Diamant de Semilly – F: Perry De Winter) en Jonas Troubleyn met de AES-gekeurde hengst Jack v t Plutoniahof (Hurlevent de Breka x Flamenco de Semilly – F: Guido De Cauwer) vervolledigden de top van het klassement op de 4de en 5de plaats.

 

TAGS   |   JONAS TROUBLEYN   |   PEDRO NOLASCO   |   TIM VAN DEN BROECK   |   WILLEM VERBRAEKEL   |   WIM VINCKX

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions