Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/07/2021 19:27 - Jumping

Clemens op het podium in Valkenswaard!

Op de Tops International Arena van het Nederlandse Valkenswaard stond er vandaag voor de ruiters en amazones van de CSI4* competitie naast de Grand Prix ook nog een 1.45m hoge speedclass op het programma. Daarin was er een podiumplaats voor vice-Belgisch Kampioen Pieter Clemens met de 9-jarige Malibu de Wiqui (Nabab de Rêve). De stalruiter van Jos Lansink wist een tijd van 62.91 seconden op het scorebord te brengen en daarmee nam hij de 3de plaats in het klassement voor zijn rekening.

 

De winst ging overtuigend naar de snelle Fransman Julien Epaillard. Die had de 9-jarige Calgary Tame (Old Chap Tame) onder het zadel en had met zijn finishtijd van 54.83 seconden een straatlengte voorsprong op de concurrentie.

 

Verder wist ook de Canadese amazone Tiffany Foster het nog sneller te doen dan onze landgenoot. Foster was vergezeld van de 16-jarige Hamilton (Distelzar) die ze naar de meet wist te loodsen in 61.24 seconden.

 

Verder was er nog een 5de plaats voor Gudrun Patteet met Donna Vd Windeweg Z (Diamant de Semilly) en een 11de plaats voor Wilm Vermeir met Hotshot (Glock’s London).

 

TAGS   |   GUDRUN PATTEET   |   JULIEN EPAILLARD   |   PIETER CLEMENS   |   TIFFANY FOSTER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions