Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/07/2021 07:55 - Jumping

Ook Helena Beyers wordt 4de

Net als Dries Van Der Linden in Valkenswaard moest ook Helena Beyers gisteren in het Sentower Park van Opglabbeek vrede nemen met een plaatsje net naast het podium. In de 1.40m rubriek van de CSI2* competitie finishte ze met haar 9-jarige Matonge Of Colors (Elvis Ter Putte) in de 2de fase in 33.61 seconden en daarmee kwam ze amper 1 honderdste van een seconde tekort voor de 3de plaats.

 

De overwinning ging hier naar de Japanner Toshiki Masui met de 12-jarige Jericho S (Lord Z). Masui, die zich ook vrijdag al had weten te klasseren, snelde in de 2de fase naar de meet in 30.53 seconden en daarmee wist hij de concurrentie te verschalken. Zilver was er voor de Nederlandse amazone Liesje Vrolijk. Die wist een tijd van 32.02 seconden neer te zetten en kon daarvoor dan weer rekenen op de 8-jarige Isis Vive (Contendro I). De Italiaan Riccardo Pisani was degene die Helena Beyers van het podium wist te houden. Hij kwam met de 9-jarige Mowgli Van ’t Heike (Epleaser Van ’t Heike) dus binnen in 33.62 seconden.

 

Verder wist ook Katja Haep zich opnieuw te klasseren. Zij werd 7de met Chupalina 2 (Clarimo).

 

TAGS   |   HELENA BEYERS   |   LIESJE VROLIJK   |   RICCARDO PISANI   |   TOSHIKI MASUI

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions