Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/07/2021 07:37 - Jumping

Van Der Linden strandt naast het podium…

Op de Tops International Arena van Valkenswaard startte de dag gisterenmorgen met een 1.40m rubriek voor de ruiters en amazones van de CSI2* competitie. Daarin kwam onze landgenoot Dries Van Der Linden opnieuw sterk voor de dag, maar uiteindelijk strandde hij net naast een plaatsje op het podium… Hij klokte in deze speedclass met de 14-jarige Henna de Beauvois (Toulon) af in 65.91 seconden en daarmee legde hij beslag op de 4de plaats in het klassement.

 

De winst ging naar de Ier Michael Pender met de 10-jarige merrie HHS Fortune (Catoki Z). Hij wist de klok te stoppen op 63.10 seconden en daarmee wist hij de concurrentie de loef af te steken. De 2de plaats bleef in eigen land en daarvoor zorgde Steven Veldhuis. In het zadel van de 8-jarige Installera Balia RS (Emerald Van ’t Ruytershof) had hij er 64.23 seconden voor nodig om zijn omloop tot een goed einde te brengen. De Britse Ellen Whitaker sloot het podium af op de 3de plaats. Zij stuurde de 9-jarige Spacecake (Stakkatol) naar de meet in 65.75 seconden en was zo dus nog net iets sneller dan Van Der Linden.

 

TAGS   |   DRIES VAN DER LINDEN   |   ELLEN WHITAKER   |   MICHAEL PENDER   |   STEVEN VELDHUIS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions