Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/07/2021 13:07 - Jumping

Lieven Devos leidt Belgisch peloton!

Op het internationale concours van Haras de Bornival werd de dag gisterenavond afgesloten met de 1.45m hoge Longines Rankingproef. Die werd volledig gedomineerd door onze landgenoten met op kop Lieven Devos en zijn 14-jarige ruin Eldorrado Mvnz. In een barrage waarvoor zich 14 combinaties wisten te plaatsen zette hij de klok stil op 32.98 seconden en daarmee zorgde hij dus opnieuw voor een Belgische overwinning.

 

De 2de plaats was voor Axel Vandoorne, die ook tijdens de openingsdag op woensdag al een keer de top 3 van het klassement wist te halen. Hij was vergezeld van de 9-jarige Best Choice Vd Wareslage Z (Best Man) en kruiste de eindmeet in 33.29 seconden. Virginie Thonon vervolledigde het integrale Belgische podium op de 3de plaats. Zij had met haar 14-jarige High Tech Vy de Septon (Del Piero P&B) 34.69 seconden voor nodig om haar barragerit tot een goed einde te brengen.

 

Verder was er nog een 4de plaats voor Dirk Demeersman met G’Majo van de Caloo Meerschen (Ugano Sitte), een 5de plaats voor Camille Demolie met Chica Fino (Calido I), een 8ste plaats voor Bunoit Moeskops met Kiarado (Diarado), een 10de plaats voor Pascal van Laethem met Fiona des Hayettes (Lord des Hayettes), een 11de plaats voor Manuel Thiry met Indago (Concorde) en een 12de plaats voor Ugo Berrittella met Carequicka (Caressini L).

 

TAGS   |   AXEL VANDOORNE   |   CAMILLE DEMOLIE   |   DIRK DEMEERSMAN   |   LIEVEN DEVOS   |   VIRGINIE THONON

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions