Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/07/2021 12:46 - Jumping

Goffinet zorgt voor thuisoverwinning!

Nadat er vrijdag nog een deel rubrieken geannuleerd dienden te worden omwille van de slechte weersomstandigheden kon er gisteren toch opnieuw gesprongen worden op Haras de Bornival. In de 1.35m rubriek van de CSI2* competitie was het Thierry Goffinet die voor een thuisoverwinning wist te zorgen. Hij zadelde de 13-jarige ruin Sir Max 3 (Sandro Boy) en met een foutloze speedproef in 53.51 seconden wist hij alles en iedereen achter zich te houden.

 

Koen Vereecke zorgde er na Goffinet voor dat ook de 2de plaats in eigen land bleef. In het zadel van de 11-jarige Qp Castellane (Casall) slaagde hij erin om een tijd van 54.21 seconden op het scorebord te brengen. De Italiaan Christian Fioravanti vergezeld onze landgenoten op het podium op de 3de plaats. Hij had er met de 10-jarige Birdy de La Lande (Norway de La Lande) 54.95 seconden voor nodig om zijn omloop tot een goed einde te brengen.

 

Maar ook verderop in het klassement wisten onze landgenoten te scoren. Zo was er nog een 5de plaats voor Axel Vandoorne met Jacarta (Larino), een 6de plaats voor Odile Gierech met A-Myra Z (Arko III), een 8ste plaats voor Dirk Demeersman met Love Afair 111 (Der Senaat 111), een 9de plaats voor Virginie Thonon met Spike Vd Withoeve (Sting Vd Withoeve), een 10de plaats voor David Malfait met Freud Del Cabanon Cavalier – Pro (Lor Piana Filou de Muze), een 11de plaats voor opnieuw Virginie Thonon, ditmaal met Nand Van ’t Bergske (Scendix), een 12de plaats voor Charlotte Philippe met Electro Vd Kromsteeg Z (Emerald Van ’t Ruytershof), een 15de plaats voor Stephan Verschuere met Flash van het Watergoed (Houston) en tenslotte een 16de plaats voor Georges Trulemans met Glamour.

 

TAGS   |   AXEL VANDOORNE   |   CHRISTIAN FIORAVANTI   |   KOEN VEREECKE   |   THIERRY GOFFINET

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions