Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/07/2021 12:26 - Jumping

Patteet scoort podiumplaats in Valkenswaard!

Gudrun Patteet heeft er een uitstekende openingsdag opzitten op de Tops International Arena van het Nederlandse Valkenswaard! Nadat ze haar concours al startte met een 5de plaats in de 1.45m hoge openingsrubriek wist ze gisterenavond ook te scoren in de 1.50m hoofdrubriek. Ze verzekerde zich er namelijk van een podiumplaats met haar 15-jarige topruin Sea Coast Pebbles Z (Picasso Z). In een rubriek rechtstreeks op tijd stopte Patteet de klok op 63.14 seconden en dit leverde haar uiteindelijk een mooie 3de plaats op.

 

De winst ging naar de Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli. Die had de 13-jarige Urban de Rohan (Apache d'Adriers) gezadeld en met een finishtijd van 62.48 seconden wist hij alles en iedereen achter zich te houden. Verder wist ook de Spanjaard Sergio Alvarez Moya de prestatie van Patteet nog te overtreffen. Hij stuurde de 11-jarige Kardenta Van ’t Meerhof (VDL Cardento) naar de meet in 62.61 seconden en nestelde zich zo op de 2de plaats.

 

Verder was er ook nog een 6de plaats voor Gilles Thomas met Fermas Van Beek Z (Fantomas de Muze).

 

TAGS   |   GUDRUN PATTEET   |   MARLON ZANOTELLI   |   SERGIO ALVAREZ MOYA

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions