Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/07/2021 11:09 - Jumping

Andres Vereecke grijpt opnieuw naast winst…

Voor de tweede dag op rij heeft onze landgenoot Andres Vereecke gisteren net naast de overwinning gegrepen op het internationale concours van Dinard in Frankrijk. Nadat hij donderdag tijdens de openingsdag al 2de werd met In The Mood wist hij gisteren die prestatie te herhalen met de 10-jarige Die Gute Folia (Diamant de Semilly) in de 1.40m rubriek van de CSI3* competitie. Vereecke snelde in de 2de fase naar de meet in 39.85 seconden en moest daarmee opnieuw vrede nemen met de eerste ereplaats.

 

Het was de Française Alice Vancrayelynghe die ditmaal roet in het eten wist te gooien. Zij zette met de 11-jarige Alesia Du Prieure (Elan de la Cour) een tijd van 38.85 seconden op het scorebord en hield zo de overwinning in eigen land. En ook de 3de plaats kleurde hier Frans en daarvoor zorgde Pierre Marie Friant met de eveneens 10-jarige Brienne (Nouma D’Auzay). Ook hij bleef foutloos, maar had er 40.25 seconden voor nodig om zijn 2de fase tot een goed einde te brengen.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions