Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/07/2021 09:36 - Jumping

Springfout houdt Wathelet uit de top 3...

Op het vijfsterrenconcours van het Franse Dinard heeft onze landgenoot Gregory Wathelet zich gisteren naar een top 10-klassering weten te rijden in de 1.55m hoofdrubriek. Wathelet verscheen aan de start met de 10-jarige voshengst Faut-IL des 7 Vallons (Comme Il Faut) en was een van de 16 combinaties die zich na een foutloze basisomloop wisten te plaatsen voor de barrage. Daarin klokte hij af in een mooie 45.79 seconden, maar een springfoutje onderweg zorgde ervoor dat hij uiteindelijk tevreden moest met de 9de plaats.

 

De overwinning ging naar de Zweed Henrik Von Eckermann, die de 10-jarige merrie Glamour Girl (VDL Zirocco Blue) onder het zadel had. Hij wist het wel foutloos te houden en bereikte de finishlijn in 45.08 seconden. Het zilver was voor de Brit Scott Brash met de 12-jarige Hello Vincent (Consul de la Vie). Hij stopte de klok op 45.56 seconden en daarmee kwam hij zo’n kleine halve seconde tekort om voor een nieuwe overwinning te zorgen. De Ier Daniel Coyle vervolledigde het podium dan weer op de 3de plaats. Hij zette met de 13-jarige Oak Grove’s Carlyle (Casall) een tijd van 47.05 seconden op het scorebord.

 

TAGS   |   DANIEL COYLE   |   GREGORY WATHELET   |   HENRIK VON ECKERMANN   |   SCOTT BRASH

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions