Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/07/2021 07:32 - Jumping

Sacha Beghuin zorgt voor Belgische winst!

In het Sentower Park van Opglabbeek heeft de 1.35m rubriek van de CSI2* competitie voor de tweede dag op rij een Belgische overwinning opgeleverd! Nadat Jerome Schimidt donderdag tijden de openingsdag de rubriek wist te winnen was het gisteren Sacha Beghuin die bovenaan het podium mocht plaatsnemen. Hij kon daarvoor rekenen op de 12-jarige merrie Jennifer van de Moorkeshoeve (Bufero van het Panishof). Beghuin klokte in de 2de fase af in 21.93 seconden en daarmee had hij ruim een volle seconde voorsprong op de concurrentie.

 

En ook de 2de plaat was voor ons land en daarvoor zorgde Sophie Schmidt met de 14-jarige Cool Max (Colman). Ook zij bleef foutloos, maar deed er 23.00 seconden over om haar 2de fase tot een goed einde te brengen. De Fin Faris Al-Dhahi volgde onze landgenoten op de 3de plaats. Zij zette met de 11-jarige ruin Kimmel Scf (Amaretto d’Arco) een tijd neer van 24.39 seconden.

 

Helena Beyers strandde nog net naast het podium op de 4de plaats met haar 9-jarige Mito Vd Zilverenhoek (Mylord Carthago).

TAGS   |   FARIS AL-DHAHI   |   SACHA BEGHUIN   |   SOPHIE SCHMIDT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions