Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/07/2021 07:16 - Jumping

Gudrun Patteet springt meteen in top 5!

Eerder deze week wisten we u te melden dat de Oost-Vlaamse amazone Gudrun Patteet met de 11-jarige merrie Donna Vd Windeweg Z (Diamant de Semilly) een nieuwe troef in haar stallen mocht verwelkomen. Na een eerste kennismaking tijdens de openingsweek van Knokke Hippique brengt Patteet haar deze week aan de start op de Tops International Arena van Valkenswaard en dat leverde gisteren al meteen een plaatsje op in de top van het klassement. In de 1.45m rubriek van de CSI4* competitie sprongen Patteet en Donna naar een 5de plaats nadat ze in de 2de fase de klok wisten te stoppen op 27.72 seconden.

 

De winst ging hier naar de Ier Darragh Kenny, die eerder op de dag dus ook al 2de werd tijdens de Big Tour van de CSI2* competitie. Kenny was ditmaal vergezeld van de 9-jarige Storiall Blue (Stakkato) met wie hij een verschroeiende tijd van 24.78 seconden op het scorebord wist te brengen. Terwijl zijn vrouw Angelica Augustsson aan het werk is in het Sentower Park is de Braziliaan Maron Modolo Zanotelli afgereisd naar Valkenswaard. Zanotelli werd gisteren na Kenny 2de met de 10-jarige merrie Like a Diamond van het Schaeck (Diamant de Semilly) nadat hij in de 2de fase een finishtijd van 26.13 seconden wist neer te zetten. De Spanjaard Eduardo Alvarez Aznar vervolledigde het podium op de 3de plaat. Hij kruiste met de 8-jarige Ilero (Mylord Carthago) de meet in 27.47 seconden.

 

Wat verderop in het klassement was er ook nog een 11de plaats voor vice-Belgisch Kampioen Pieter Clemens met Malibu de Wiqui (Nabab de Rêve).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions