Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/07/2021 07:02 - Jumping

Guy Beyers schittert in rankingproef!

Onze landgenoot Guy Beyers is aan een sterk concours bezig in het Sentower Park van Opglabbeek! Nadat hij donderdag tijdens de openingsdag al voor de beste Belgische prestatie wist te zorgen tijdens de 1.40m hoofdrubriek van de CSI2* competitie kon hij ook gisteren terugkijken op een meer dan geslaagde dag! ’s Morgens wist hij met Of Passion van den Dael (For Passion d’Ive) al de rubriek voor de 7- en 8-jarige paarden te winnen en ’s middag schitterde hij met zijn 9-jarige hengst Mithras de Regor (Elvis Ter Putte) tijdens de 1.45m hoge Longines Rankingproef. In een barrage waarvoor zich 8 combinaties wisten te plaatsen hield Beyers het opnieuw foutloos en met zijn tijd van 46.01 seconden wist hij beslag te leggen op de 2de plaats in het klassement.

 

Enkel de Italiaan Ricardo Pisani wist de prestatie van Beyers nog te verbeteren. Hij zette met de 9-jarige merrie Seronera (Chacco Blue) een tijd van 44.65 seconden op het scorebord en daarmee mocht hij bovenaan het podium plaatsnemen. De Nederlander Michel Hendrix was de 3de die een podiumplaats wist te veroveren. In het zadel van de eveneens 9-jarige Hendrick’s HX (Bustique) klokte hij foutloos af in 46.45 seconden.

 

Verder was er voor ons land nog een 7de plaats voor Jerome Schmidt met Quioto (Quintero) en een 10de plaats voor Gilles Dunon met Fou de Toi Vd Keihoeve (Toulon).

 

TAGS   |   GUY BEYERS   |   MICHEL HENDRIX   |   RICCARDO PISANI

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions