Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/07/2021 06:51 - Jumping

Thomas en Vermeir scoren in Big Tour!

Voor de tweede week op rij wordt er bij onze Noorderburen internationaal gesprong op de Tops International Arena van Valkenswaard. Voor ons land komen daar onder andere Gilles Thomas en Wilm Vermeir aan de start en beide heren wisten gisteren tijdens de openingsdag meteen te scoren tijdens de 1.45m hoge Big Tour van de CSI2* competitie.

 

Gilles Thomas deed dat met de 8-jarige hengst Jetric van Beek Z (Jivago d’Arsouilles). Thomas, die 2 weken geleden nog sterk voor de dag kwam tijdens de Longines Global Champions Tour van Monaco, hield het zowel in de 1ste als in de 2de fase foutloos en zijn tijd van 29.11 seconden leverde hem ditmaal een 9de plaats op. Maar ook Wilm Vermeir wist het tweemaal foutloos te houden met de eveneens 8-jarige Enola Gay Of Two Notes Z (Emerald Van ’t Ruytershof). Hij volgde op de 11de plaats.

 

De winst was weggelegd voor de Spanjaard Sergio Alvarez Moya. Die had de ook al 8-jarige Incredible Bleu (VDL Zirocco Blue) gezadeld en met een finishtijd van 25.73 seconden mocht hij de hoofdprijs in ontvangst nemen. De 2de plaats was voor de Ier Darragh Kanny, die in Monaco nog de LGCT Grand Prix wist te winnen. Gisteren was hij vergezeld van de 14-jarige Cicomein VDL (Chacco Blue) met wie hij de eindmeet wist te bereiken in 26.07 seconden. De Nederlander Piet Raijmakers Jr. tenslotte  vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij zette met de 9-jarige Van Schijndel’s Olaya Z (Ogano Sitte) een tijd van 26.72 seconden op het scorebord.

 

TAGS   |   DARRAGH KENNY   |   GILLES THOMAS   |   PIET RAIJMAKERS JR.   |   SERGIO ALVAREZ MOYA   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions