Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/07/2021 06:40 - Jumping

Jonkmans strandt net naast het podium…

Doordat er donderdag verschillende proeven geannuleerd moesten worden omwille van de slechte weersomstandigheden werd het gisteren een goede gevulde dag in het Sentower Park van Opglabbeek. Net na de middag stond daar voor de ruiters en amazones van de CSI2* competitie een 1.40m rubriek op het programma en daarin kwam onze landgenoot Patrick Jonkmans sterk voor de dag. Jonkmans was vergezeld van zijn 11-jarige Kamiel van het Langwater (Wiensender) en wist zowel in 1ste als in de 2de fase alle balken netjes in de lepels te houden. Hij klokte af in 29.79 seconden en daarmee strandde hij wel naast een plaatsje op het podium op de 4de plaats.

 

Bovenaan het podium kregen we de Zweedse amazone Angelica Augustsson Zanotelli met de 9-jarige Danna RJ (Quiz Time). Zij snelde naar de meet in 28.19 seconden en wist daarmee de concurrentie te verschalken. De 2de plaats was net als donderdag voor de Canadees Bruno Martins Costa met de eveneens 9-jarige Conadina (Cornado II). Martins Costa, die rijdt voor de Bonne Chance Stables, kwam over de meet in 28.95 seconden en moest zo opnieuw vrede nemen met de eerste ereplaats. Verder wist ook de Turk Omer Karaevli het nog sneller te doen dan Jonkmans. Hij nestelde zich met de 11-jarige Cheston de la Pomme d’Or Z (Chippendale Z) op de 3de plaats nadat hij de klok had weten te stoppen op 29.46 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions