Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/07/2021 23:33 - Jumping

Jérôme Guery neemt vliegende start!

Onze landgenoot Jérôme Guery is vanmiddag uitstekend begonnen aan het internationale concours in het Franse Dinard! In de 1.45m hoofrubriek van de CSI5* competitie werd hij namelijk de winnaar met de 11-jarige voshengst Eras Ste Hermelle (Vargas De Ste Hermelle). Guery, die de voorbije weken al weer tal van klasseringen bij mekaar sprong, kruiste in de 2de fase de meet in 32.60 seconden en daarmee mocht hij een nieuwe overwinning op zijn palmares bijschrijven.

 

De 2de plaats bleef hier in eigen land en daarvoor zorgde Mathieu Billot. Die zadelde de 13-jarige merrie Ilena S (Verdi TN) en met zijn tijd van 32.67 seconden kwam hij nipt tekort om Guery te bedreigen. De Nederlandse amazone Kim Emmen was dan weer goed voor de 3de plaats in het klassement. Emmen, nochtans ook een snelle dame, zette met de 12-jarige Warriors Glory (Warrior) een tijd van 32.69 seconden op het scorebord.

 

Wat verderop in het klassement was er nog een 7de plaats voor Olivier Philippaerts met Zayado (Cayado) en een 10de plaats voor Belgisch Kampioen Jos Verlooy met Fabregas (Zambesi TN).

 

TAGS   |   JEROME GUERY   |   KIM EMMEN   |   MATHIEU BILLOT

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions