Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/07/2021 23:18 - Jumping

Andres Vereecke is ‘In The Mood’!

Op de Jumping International de Dinard is het deze week natuurlijk vooral uitkijken naar de CSI5* competitie, maar daarnaar wordt er in Dinard ook nog op driesterrenniveau gesprongen. Daarin komt voor ons land Andres Vereecke aan de start en die was vanmiddag direct ‘In The Mood’ tijdens de 1.40m hoge speedclass. In het zadel van zijn 13-jarige schimmelmerrie In The Mood (Winningmood van de Arenberg) snelde hij naar de finish in 69.43 seconden en daarmee kwam hij 2 honderdsten van een seconde tekort om direct voor een Belgische overwinning te zorgen.

 

Het was de Fransman Thomas Rousseau die hier een stokje voor wist te steken. Hij klokte met de 8-jarige Diana de Chantepie (Quinoto Bois Margot) dus af in 69.41 seconden en daarmee hield hij de overwinning mooi in eigen land. De 3de die mocht plaatsnemen op het podium was de Ier Dermott Lennon. Die zat in het zadel van de 9-jarige Athletix Hero Z (Aganix du Seigneur Z) en samen kruisten ze de meet in 69.61 seconden.

 

TAGS   |   ANDRES VEREECKE   |   DERMOT LENNON   |   THOMAS ROUSSEAU

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions